RADU STANCU

Avocat au Barreau de STRASBOURG 

18 rue de Stockholm

 67000, Strasbourg, France 

téléphone : +33 (0)7 69 25 88 40 (France)

     +44 (0)730 587 637 (Roumanie)

e-mail: radu.stancu@email.com

n° Case :  245

radu stancu

avocat

docteur en droit

Enseignant des universités

Cabinetul de avocatură Radu STANCU este unul de nișă ce are ca obiectiv acompanierea juridică a cetățenilor români în Franța și oferirea de suport juridic resortisanților francezi instalați în România. 

 

Datorită competențelor juridice dobândite și valorificând beneficiile unei rețele pluridisciplinare transfrontaliere, cabinetul de avocatură parizian oferă o gamă de servicii juridice adaptate nevoilor fiecărui client al său.

 

Alături de dumneavoastră și colaborând împreună, misiunea noastră este de a face o analiză juridică a problemelor întâmpinate, de a anticipa și alege soluțiile oportune rezolvarii acestora, de a le punere în practică și de a vă reprezenta în fața autorităților publice și jurisdicționale competente.

Domenii de practica

DREPT PRIVAT

În ramura dreptului privat, cabinetul de avocatură acoperă în principal domeniile dreptului contractelor și al răspunderii civile, dreptul familiei și dreptul locativ.

 

Ținând cont de experiența aprofundată în procedura civilă, Cabinetul gestionează o clientelă în domeniul contenciosului general al răspunderii civile. Astfel, acompaniem clienții noștri în toate etapele unui dosar juridic, de la analiza și prevenirea riscurilor, până la a face uzanță de mijloace alternative de soluționarea a conflictelor judiciare, și terminând cu reprezentarea în fața instanțelor de judecată.


DREPT PENAL

Cabinetul asistă și apără o clientelă formată din companii și persoane fizice, care se confruntă cu dificultăți de natură  penală, atât ca parte a procesului penal (suspect, inculpat), cât și ca victimă (parte civilă).  

 

Cabinetul nostru este, de asemenea, angajat in apărarea firmelor și a cadrelor de conducere ale acestora în litigiile penale din sfera dreptului afacerilor ce vizează infracțiuni ca : delapidare, înșelăciune, infracțiuni de corupție, bancrută frauduloasă, obținerea ilegală de fonduri și deturnare de fonduri, exploatarea patrimonială a unei persoane vulnerabile.

DREPTUL AFACERILOR

Cabinetul de avocatura condus de Me Radu STANCU oferă, totodată, soluții la toate problemele antreprenoriale ale clienților săi pe toată  durata existenței unei societăți comerciale (creare, creștere, finanțare, restructurare, intrare de noi acționari, fuziune și achiziție), dar și îi insoțește în demersurile lor de implantare a afacerilor în Franța și România.

 

Intervenim în toate domeniile dreptului afacerilor, cât și în sectoare precum agroalimentar, industrie, transport, energie, sănătatea, planificare urbană și imobiliare.